We regret to announce that as a measure to contain the spread of COVID-19 we have decided on temporarily closing

Amazing eMotion
Design din viitor, tehnologie revolutionara, agilitate si siguranta în trafic. Acestea sunt beneficiile pe care ti le aduc scuterele electrice Doohan. Transforma fiecare calatorie intr-o experienta extraordinara!
Condu iTank si iTango cu permisul tau de conducere categoria AM, A1, A2, A, B1 sau B (viteza maxima constructiva 45km/h).
Disponibile in curand: scutere electrice Doohan care pot fi conduse fara permis de conducere (viteza maxima constructiva 25 km/h).

RAPID

Foloseste un scuter electric si scurteaza timpul petrecut in traficul urban cu pana la 70%.

ECO

Condu un vehicul urban 100% electric, cu ZERO emisii de CO2.

3X SIGUR

Bucura-te de cel mai inalt grad de siguranta rutiera din segmentul vehiculelor electrice usoare, grație sistemului de suspensie independenta pentru cele doua roti frontale (DDWT, inventie si patent Doohan Technologies).

PLACUT

Cu scuterele electrice Doohan orice calatorie este o experienta placuta. Bucura-te de orasul tau, iar iTank si iTango vor avea grija sa fii mereu in siguranta.

PASIUNEA IN CULORI

Alege-ți culoarea preferată pentru scuterul tău electric iTank sau iTango. Alege si dotarea preferata: cu una sau cu doua baterii.

Descoperă eficienta motoarelor BOSCH pe varianta de scuter electric. Dezvoltate special pentru iTank si iTango, motoarele BOSH pun in valoare inovatiile tehnice ale Doohan Technologies.

CONDUS INTELIGENT

Tehnologie in miscare

Sistemul de suspensie inovativ mentine distanta optima a ecartamentului frontal, creste flexibilitatea si timpul de reactie si iti garanteaza siguranta in permanenta, indiferent de starea drumurilor.

Design fabulos si calitate maxima

Viziunea Doohan Technologies pentru vehiculele sale electrice se bazeaza pe pasiune, inovatie tehnologica, originalitate si grija fata de mediul inconjurator. Configurează-ți varianta preferata de scuter iTango sau iTank, echipata cu cele mai noi tehnologii ale partenerilor BOSCH, Panasonic si LG. Impreuna cu solutiile inteligente patentate de Doohan Technologies, acestea iti garanteaza calitatea si fiabilitatea scuterului electric, pentru orice configurație ai alege.    

Simplitate
la cele mai bune standarde

Distantele si traficul aglomerat din oras nu te mai supara cand conduci un scuter electric iTank sau iTango. Elementele geometrice constructive contribuie la o miscare simpla si echilibrata, care iti va transforma fiecare drum intr-o experienta placuta.  

Functionalitati principale

Panasonic sau LG

Baterii Lithium

BOSCH

Motor BOSCH special proiectat sa ofere randament si forta motoare maxime

1490W

Putere sporita

128 Nm

Cuplu maxim

EABS

Sistem de franare hidraulic cu 3 discuri, asistat electronic

30°

Unghi de inclinare laterala

12°

Unghi de inclinare rampa

DDWT

Sistem de suspensie independenta cu doua roti frontale

LED

Sisteme de iluminare 100% LED

VERDE

Scuterul tau iTank sau iTango este dotat cu baterii special proiectate de producatorii de top Panasonic si LG, cu amperaj mare si o durata de viata crescuta. Bateriile vehiculelor Doohan asigura o putere energetica instantanee de pana la 3 ori mai mare decat acumulatorii cu plumb, pentru a sustine necesarul de energie al motoarelor BOSCH.

Panasonic, LG and BOSCH sunt parteneri de tehnologie ai companiei Doohan.

Protectie la descarcare excesiva

Protectie la supracurent

Protectie la supraincarcare

Echilibrarea bateriei

Protectie termica

Protectie la scurtcircuit