We regret to announce that as a measure to contain the spread of COVID-19 we have decided on temporarily closing

Pentru viitorul transportului urban si chiar mai departe

iTank poate fi condus cu permis de conducere categoria B si A1, in functie de model si versiune.

Preturi incepand de la 4522 EUR

DEPLASARE INTELIGENTA DE 3X SIGURA

iTank este dotat cu un sistem de suspensie independenta la nivelul celor doua roti frontale, care asigura atat tractiunea sporita, cat si controlul stabilitatii, astfel încat sa fii in siguranta si sa te bucuri de drum.

Icon viteza

RAPID

Rolul acestui moped electric este sa creeze o experienta de calatorie mai sigura si mai stabila fata de vehiculele obisnuite, prin intermediul unui sistem de control inteligent care iti da posibilitatea de a te deplasa mai rapid in aglomeratia orasului.

Icon energie

VERDE

Producatori de top precum Panasonic si LG furnizeaza baterii special proiectate pentru iTank si iTango. Aceste baterii ofera un amperaj mare si o durata de viata mai lunga. Bateriile vehiculelor Doohan asigura o putere energetica instantanee de pana la 3 ori mai mare decat acumulatorii cu plumb, pentru a sustine necesarul de energie a motoarelor BOSCH.

Icon stea

PLACUT

Oricand te deplasezi cu un iTank, calatoria este placuta, distractiva, relaxanta si lipsita de stres. Asculta muzica ta preferata si lasa iTank-ul sa navigheze prin oras.

Acumulator lithium 18650 de putere mare

LG si Panasonic au creat un acumulator lithium care are la baza celule 18650 si care cantareste doar 9 kg, cu o autonomie de minim 70 km (25 km/h). Astfel, te poti bucura de o calatorie fantastica!